نان به آن دسته از غذاها اطلاق می‌شود که با پختن، بخارپز کردن یا سرخ کردن خمیری که متشکل از آرد و آب است، تهیه می‌شود. در بیشتر خمیرها نمک هم لازم است و معمولاً از یک ماده برای ورآمدن خمیر نان استفاده می‌کنند. در تهیه نان به غیر از نمک، مخمر، روغن و آب، و گاهی برخی ادویه جات، از انواع غلات استفاده می‌کنند و انواع بسیار متفاوتی از نان را عرضه می‌نمایند. نان در سراسر دنیا، یک غذای اصلی محسوب می‌شود. معمولاً از آرد گندم خمیری تهیه می‌کنند که به کمک خمیر مایه، ور می‌آید و حجمش زیاد می‌شود و در نهایت درون تنور یا فر آن را می‌پزند.

معمولاً از آرد گندم در تهیه نان استفاده می‌کنند، چون میزان گلوتن آن بسیار زیاد است (که سبب حالت اسفنجی و تردی نان می‌شود). اما گاهی آرد گندم سیاه، جو، ذرت و جو دوسر هم یا به تنهایی یا مخلوط با آرد گندم در تهیه نان به کار می‌روند.

طرز تهیه نان لواش

لواش خانگی

مواد لازم برای نان لواش خانگی
آرد سفید : یک پیمانه سر پر
روغن مایع : 3 قاشق غذاخوری
نمک : یک قاشق چای خوری
آب :به مقدار کافی

Image result for طرز تهیه نان لواش


اشپزی نان ,تهیه ,می‌شود ,یک ,آرد ,لواش ,تهیه نان ,آرد گندم ,در تهیه ,معمولاً از ,نان لواشمنبع

طرز تهیه مرصع پلو به همراه دستور دوغ و نان خانگی

طرز تیهه شیرینی میکادو به همراه دستور پای آناناس و پای هلو

طرز تهیه 3 نوع شیرینی

طرز تهیه نان لواش

طرز تهیه انواع کباب

طرز تهیه خورش کرفس

طرز تهیه سه نوع سوپ پر طرفدار

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

شهد قاسم سلیمانی دانلود کتاب تخفیف دونی طاقت بیار مجله اینترنتی پویش تخفیف ویژه فقط برای امروز دانلود فیلم هندی تاریخ کاشان و اران و بیدگل آموزش استخدام راننده در الوپیک